Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@08:17:33 GMT

مهارت حلقه‌ گمشده آموزش‌های دانشگاهی

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۴۰۳۵

مهارت حلقه‌ گمشده آموزش‌های دانشگاهی

ایسنا/قم کارآفرین قمی گفت: مهارت آموزی و توجه به این موضوع می‌تواند کشور را در زمینه اشتغال و درآمد زایی بالا ببرد.

با توجه به مشکلات عدیده در حوزه اشتغال و همچنین وجود نیروهای کار فراوان و آموزش ندیده و البته فارغ التحصیل دانشگاهی، نیاز جدی کشور به بحث آموزش های تخصصی که منجر به ایجاد شغل شود از مهمترین مسایل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مساله ای که دانشجویان دانشگاه های علمی کاربردی به آن پی برده اند آن است که می توانند از رهگذار رشته خود به سرعت به بازار کار وصل شوند و در این بین نخبگان این حوزه آیینه تمام نمایی در این بخش به شمار می روند. 

مینا میرزایی سرور کارآفرین حوزه زیورآلات چرم و کیف در گفت وگو با ایسنا گفت: در حال حاضر دانشجوی کارشناسی رشته نقاشی دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر هستم. مربی و آزمونگر سازمان فنی حرفه‌ای هستم و در رشته‌های صنایع چرمی، زیورآلات نقره و طلا، تکنیک‌های مختلف نقاشی و معرق چوب فعالیت دارم.
وی درباره فعالیت‌های هنری خود بیان کرد: در زمینه چرم کارها شامل کیف، کفش، دستکش، کلاه، زیورآلات چرمی و هر چیزی که از چرم ساخته بشود. زیورآلات نقره و طلا شامل گوشواره، انگشتر، انواع دستنبند هر چیزی که متریالش طلا و نقره باشد. تابلو و دیوارکوب‌های مختلف، نقاشی با تکنیک‌ها ومتریال متقاوت مانند نقاشی روی پارچه و... این تکنیک‌های مختلف را مدیون دانشگاه هستم. در دانشگاه اساتید دانشجیان را با تکنیک‌های مختلف هر هنر آشنا می‌کنند و تکنیک‌های جدیدی را آموزش می‌دهند.
ومیرزایی افزود: در زمینه فعالیتم به درآمد رسیده‌ام. در حال حاضر در بخش آموزش و تولید فعالیت دارم. با ده نفر از هنرجوهایم کار می‌کنم. در کار هنری نمی‌توان درآمد ماهانه ثابت در نظر گرفت ولی در ماه بین پنج تا هفت ملیون درآمد دارند.
وی بیان کرد: در هنرستان در رشته‌های طلاسازی و چرم تدریس می‌کنم. در سازمان فنی و حرفه‌ای مربی ساخت و طراحی زیورآلات، نقاسی روی پارچه و تولیدات چرمی هستم.
میرزایی درباره ارتباط کار و رشته تحصیلی‌اش گفت: در کار کیف و جواهر اولین قدم طراحی است. اگر طراحی بلد نباشیم دچار مشکل می‌شویم و نقاشی خیلی به من در کارم کمک کرده است.
علاوه بر فروش در قم و بقیه استان‌ها، صادرات نیز داشته‌ام. مالزی یکی از مقاصد فروش محصولات من است.
دانشگاه مهارتی را همیشه به دانشگاه‌های فقط علمی ترجیح می‌دهم. در دانشجویان این دانشگاه‌ها علاوه بر آموزش‌های علمی، آموزش‌های مهارتی هم می‌بینند. زندگی ما نیازمند مهارت است. شاید کسی تمام‌ عمر پشت میز مشغول تحصیل علم باشد اما کار و زندگی واقعی نیازمند مهارت است‌. اگر آموزش‌های مهارتی نباشد کشور ساخته نمی‌شود. رشته‌های مهارتی زیاد داریم که اگر تقویت شوند ظرفیت دارند درآمدهای بالایی برای کشور داشته باشند و اشتغال‌زایی کنند؛ مانند صنایع دستی.
آموزش‌های علمی و مهارتی در کنار هم کمک کرده تا مهارت‌ها و استعدادهایمان را به درستی عملی کنیم. دانشگاه هم در تمام زمینه‌ها از دانشجویان حمایت کرده و با دانشجویان همکاری کرده.
به کسانی که در رشته‌های نظری تحصیل کرده‌اند، توصیه می‌کنم دانشگاه‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای را تجربه کنند. از این طریق و با کمک این آموزش‌ها می‌شود خیلی راحت‌تر و سریع‌تر به درآمد رسید.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه قم تکنیک ها آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۴۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع ارتباط موسسات آموزش عالی بلژیک با دانشگاه‌های اسرائیل

به گزارش خبرگزاری مهر، با افروخته شدن خیزش اعتراضات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا ضد همکاری‌های دانشگاهی با اسرائیل، اینک امتداد آن در قاره سبز نیز پررنگ شده است.

پایگاه خبری القدس العربی روز چهارشنبه گزارش داد که یک دانشگاه مهم بلژیکی نیز به صف قطع همکاری دانشگاهی با شرکای اسرائیلی خود برخاست.

در همین ارتباط، خبرگزاری رسمی بلژیک (بلگا) در خبری اعلام کرد که دانشگاه غیردولتی مهم بروکسل در اقدامی بی‌سابقه برنامه تحقیقاتی و فناورانه خود را با مراکز دانشگاهی اسرائیلی را خود را به علت نسل کشی اشغالگران در غزه به تعلیق در آورد.

این دانشگاه همچنین اعلام کرد که در حال بررسی تعلیق سایر پروژه‌های دیگر همکاری خود با اسرائیل است.

خبرگزاری رسمی بلژیک روز چهارشنبه خبر داد که این تصمیم مسئولان این دانشگاه غیردولتی پیشتر با تشدید حملات اسرائیل ضد غزه صورت گرفته است.

بر اساس این گزارش، طبق برنامه نهایی دانشگاه غیردولتی بلژیک، قرار است مسئولان این دانشگاه مهم در بروکسل هفت طرح تحقیقاتی و سرمایه گذاری مشترک خود را با دانشگاه‌های این رژیم را متوقف کنند.

پیش از این نیز، «کارولین گنز» وزیر توسعه همکاری بلژیک امروز چهارشنبه از کشورهای اروپایی خواسته تا صدور سلاح به رژیم صهیونیستی را متوقف کنند.

این مقام بلژیکی بر لزوم افزایش کمک بشردوستانه به غزه تاکید کرد و از کمیسیون اروپا خواست تا تعهدات و پرداختی‌های خود آن روا را از سر بگیرد.

کد خبر 6100968

دیگر خبرها

  • قطع ارتباط موسسات آموزش عالی بلژیک با دانشگاه‌های اسرائیل
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • توجه به امر تربیت در کنار آموزش، رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • تکنیک و مهارت‌های آلبرت گودمونسون بازیکن ایسلندی جنوا / فیلم
  • دانشگاه آزاد حلقه گمشده جدایی جامعه و دانشگاه را یافته است/ تشریح جایگاه طرح صدرا میان دانشجویان
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست