Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@05:46:57 GMT

نخستین سمینار تخصصی هنر و کودک در میبد برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۵۳۰۱۲

نخستین سمینار تخصصی هنر و کودک در میبد برگزار شد

به گزارش ایرنا این مراسم با حضور کودکان ، معلمان ، پدران و مادران و همچنین با اجرای قصه گویی توسط «حمزه خوشبخت» برگزار شد.

ساخت مجسمه‌های گلی و طراحی و نقاشی کودکان به صورت زنده نیز از برنامه های دیگر این سمینار بود.

شهردار میبد در این آیین یا قدردانی از برگزار کنندگان این سمینار گفت: اوقات فراغت ثانیه‌های عمر ما است که می‌توان در هر زمانی از دوران زندگی با آموزش دیدن انواع هنر و مسایل مثبت زندگی از تلف شدن این ثانیه های ارزشمند عمر جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مجید بهارستانی با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیلهای خوب میبد برای آموزش دیدن در رشته های مختلف هنری ، علمی ، دینی و قرآنی ، نقاشی های کشیده شده توسط کودکان که برای ارزیابی در جشنواره ژاپن پذیرفته شده را ستود.

وی اظهار کرد: بیشتر این نقاشی‌های زیبا فضای خشت و گلی شهری و صنایع دستی میبد را به تصویر کشیده‌اند و مشخص است این آثار از همه زوایای رنگ و طراحی مورد ارزیابی از سوی کارشناسان جشنواره ژاپن قرار گرفته و پذیرفته شده‌است.

رییس آموزش و پرورش میبد هم گفت:آموزش و پرورش میبد در کنکور دارای رتبه اول است و در حوزه فرهنگی و هنری و قرآنی  نیز در بیش از ۱۵۰ عنوان رشته در سه مقطع ۲۳۷ مقام اول تا سوم کسب کرده است که حاصل کوشش معاونت پرورشی ، مدیر ، معاونان پرورشی و دانش آموزان در مدارس است.

محمد رضا کارگر شورکی افزود: در ابتدای امسال با بستن عهد با معلمان مقطع ابتدایی ایجاد تغییر در این مقطع با رویکرد پرداختن به هنر در کنار آموزش درسی در مدارس و تقویت روحیه اعتماد به نفس در دانش آموزان آغاز شد و دنبال کردن  یک رشته هنری توسط دانش آموزان پایه ریزی گردید.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میبد نیز در این مراسم گفت: بچه‌ها نباید فقط در تابستان به آموختن هنر روی آوردند آموختن هنر باید در زندگی آنها همیشه جاری باشد تا بتواند آینده ساز باشد.

هادی زارع افزود: هنر آینده ساز و رنگ دهنده به زندگی است و پرداختن به هنر افراد را از استرس و بیماریهای روحی دور می کند.

کارشناس ارشد روانشناسی عمومی نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه نقاشی های کودکان نشان دهنده حالت روحی بچه ها است ، گفت: بچه ها با خلاقیت درک خود از دنیای اطراف را به نمایش می گذارند و از روی آثار آنها می‌توانیم پی ببریم چه مشکلی دارند و با کمی صحبت و محبت مشکل آنها رفع می‌شود.

مصطفی زارعی افزود: رنگ سیاه در نقاشی کودکان نشانه افسردگی و رنگ قرمز تهاجمی است ، نقاشی اندازه بزرگ نشانه پرخاشگری و اندازه کوچک هم نشانه احساس بی کفایتی است.

 وی با اشاره به اینکه کشیدن خانه بدون در و دیوارهای بلند در سن کمتر از هشت سالگی  احساس تنهایی کودک را نشان می‌دهد و  در سن هشت سالگی به بعد نشان دهنده شرم کودک است، ادامه داد: گاهی اوقات فشار قلم نشان دهنده اضطراب کودکان است که نباید با بی تفاوتی به او بگوییم آفرین چقدر خوب کشیدی .

کارشناس ارشد روانشناسی عمومی همچنین گفت: خورشید نماد پدر است و اگر کودک خورشید را کامل بکشد  نشان دهنده این است که با پدرش رابطه خوبی دارد و اگرخورشید را  پشت کوه و به رنگ تند قرمز و سیاه کشید نشان می‌دهد که با پدرش رابطه خوبی ندارد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: دنیای کودکان را از روی نقاشی آنها می توان مشاهده کرد و افسردگی ، خجالتی ، خشمگینی و احساس ناامنی کودک را از روی آثار نقاشی آنها می توان دریافت و در جهت رفع مشکلات و افزایش اعتماد به نفس آنها تلاش کرد.

سمینار برگزار شده از سوی آموزشگاه کلبه هنر میبد به مدیریت مریم فلاح مربی و هنرمند طراحی و نقاشی برگزار شد و از هنرآموزان کلاسهای نقاشی تجلیل شد.

مرکز شهرستان ۱۰۷ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.    

برچسب‌ها میبد ژاپن یزد نقاشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میبد ژاپن یزد میبد ژاپن یزد نقاشی نشان دهنده برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۳۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند

به گزارش تابناک «بچه که نیس، یه وسیله‌اس برای درآمدزایی والدین»، «خب چی میشه؟ یکی دوست داره یه پیج بزنه عکس نوزادی تا بزرگی کودکشو ثبت کنه»، «از جنینی میشه کودک کار اینستاگرامی»، «فک می‌کنم من تنها مادری هستم که به انتخاب پسرم احترام گذاشتم و تا خودش نخواد براش پیج نمیزنم»، «تو کشورهای دیگه کودک تا یه  سنی حق نداره توسط والدین در شبکه مجازی یا لایوها دیده بشه»؛ این‌ها بخشی از پیام‌های مخاطبان در فضای مجازی است که در واکنش به صفحه‌های اینستاگرامی کودک اینفلوئنسرهایی که هنوز متولد نشده‌اند به ثبت رسیده است. 


این درحالیست که رئیس گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تهران شهرام خرازی‌ها ۱۶ اردیبهشت ماه گفت که «والدین با انتشار عکس جنین در فضای مجازی حقوق مادی و معنوی کودک خود را مورد تجاوز قرار می‌دهند.»

چند سالی است که پای کودکان و حتی نوزادان به فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی باز شده است. پیشتر خبر دستگیری پدری خبرساز شد که پسر ۶ ساله خود را مجبور به استفاده از الفاظ رکیک در فضای مجازی می‌کرد تا با استفاده از شیرین زبانی کودک، تعداد دنبال کنندگان صفحه اینستاگرامی خود را بالا ببرد.
آمار مستند و رسمی از تعداد کودکان  اینستاگرامی موجود نیست، اما مددکاران اجتماعی خبر از رشد تصاعدی این کودکان در فضای مجازی و پایین آمدن روزانه سن اینفلوئنسرهای اینستاگرامی می‌دهند. به طوری که برخی از نوزادها هنوز متولد نشده هزاران دنبال کننده دارند. 


اغلب این صفحه‌ها در اینستاگرام با تصاویری از تست بارداری و سونوگرافی آغاز به کار می‌کند و حتی فیلم لحظه تولد برخی از آن‌ها نیز در فضای مجازی موجود است.


البته استفاده ابزاری از کودکان در فضای مجازی تنها مختص به ایران نیست. این موضوع در سال‌های گذشته به یکی از دغدغه‌های اصلی حامیان حقوق کودک در دنیا تبدیل شده است. این فعالان علاوه بر مخالفت با ساختن صفحات مجازی به نام کودکان، انتشار تصاویر صورت کودکان در صفحات والدین را نیز ناقص حقوق اولیه و تاثیر گذار بر سلامت روانی کودکان می‌دانند.


آسیه اناری، روان‌شناس بالینی کودکان، می‌گوید که «دنیای امروزی و آینده بر اساس همین ارتباطات شکل می‌گیرد. ما نمی‌توانیم بچه‌ها را از دنیای ارتباط‌های مدرن و تکنولوژی دور کنیم.» والدین با ساختن صفحه اینستاگرام به دنبال آرشیو عکس کودکان‌شان هستند. اتفاقا بعضی از بچه‌ها وقتی بزرگتر می‌شوند از دیدن عکس‌های کودکی خود لذت هم می‌برند. 


اما محمدصادق باطنی، کارشناس شبکه‌های اجتماعی در حوزه کودک، می‌گوید که اینستاگرام جای خوبی برای آرشیو عکس نیست. با انتشار عکس کودک در فضای مجازی « بچه از همان سن کم به تأییدطلبی عادت می‌کند و این تایید را از آدم‌های مجازی دریافت می‌کند و در بزرگسالی که گرفتن تایید سخت‌تر می‌شود، برای اقناع همان بخشی که در شکل‌گرفتنش دخل و تصرفی نداشته، دست به کارهایی می‌زند که باعث آسیب‌های جدی به شخصیت او می‌شود.»
روانشناسان معتقدند که والدین باید به حریم خصوصی فرزندان خود توجه کنند و هر عکسی را منتشر نکنند. علاوه بر این باید قوانین سخت گیرانه‌تری را از جانب شبکه‌های اجتماعی برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی از کودکان تصویب شود.

 

 

فارس

دیگر خبرها

  • مشکلات رفتاری کودکان ۳ تا ۵ ساله را چگونه بر طرف کنیم؟
  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • سمینار بررسی عملکرد مربیان و مدیران جام ملت‌ها برگزار شد
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • داوران ایرانی مسافر ریاض شدند
  • برگزاری سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه