Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهیار مهرآذر هنرمند خوشنویس و نقاش در گفتگو با خبرنگار مهر درباره نمایشگاه نقاشی خط «جان سماع» که به مدت یک هفته در گالری ترانه باران برپا بود، بیان کرد: نمایشگاه نقاشی‌خط «جان سماع» شامل ۱۲ اثر از اشعار مولانا بود که با تکنیک اکریلیک و گواش روی مقوا و بوم خلق شدند. این مجموعه تماماً با محتوای امید بخشی و عشق و با نمایشگاه قبلی‌ام در بهره گرفتن از رنگ‌های متنوع در آثار متفاوت است؛ یعنی گاهی در یک تابلو بعضی از واژه‌ها تکرار شده ولی هر کدام از آنها رنگی متفاوت به خود گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی دلیل خلق آثار با رنگ‌های متنوع را ایجاد و انتقال حس شادی و شعف به بیننده برشمرد و گفت: اغلب این آثار در دوران همه‌گیری کرونا نگاشته شده و هدف این بود که خواسته یا ناخواسته مردم بتوانند با دیدن این تابلوها از محتوای امیدبخش و عاشقانه ای که در اشعار حضرت مولاناست، بهره ببرند.

مهرآذر با بیان اینکه عنوان «جان سماع» برای نمایشگاه از یکی از تابلوها برداشته شده است، توضیح داد: متن استیتمنت (statement) نمایشگاه از دکتر عرفان نظرآهاری نویسنده شاخص کشور است که در روز اول نمایشگاه توسط ایرج نوذری قرائت شد. همچنین در روز افتتاحیه این نمایشگاه نشست شعر خوانی با حضور شاعرانی چون سعید یوسف نیا، دکتر اسماعیل امینی، حسین متولیان، بیژن ارژن و دکتر سعیدی کیاسری و جمعی از هنرمندان در عرصه موسیقی همچون مصطفی راغب خواننده خوب کشورمان و دیگر هنرمندان در حوزه تئاتر و سینما برگزار شد. استاد امیرشاهرخ فریوسفی نایب رئیس انجمن نگارگری ایران نیز از جمله بزرگانی بودند که مهمان نمایشگاه شدند.

وی با بیان اینکه اولین نمایشگاه نقاشی خط انفرادی‌اش در سال ۱۳۷۴، در فرهنگسرای اندیشه تهران با عنوان «نخستین نسیم بهشت» برگزار شد، درباره اینکه خوشنویسی و هنر در خانواده وی ارثی است، اظهار کرد: مرحوم پدربزرگ مادرم بسیار خط خوشی داشتند و از قضا نثر را بسیار زیبا می‌نوشتند و همچنین مرحوم پدر و پدر بزرگم نیز خط خوبی داشتند.

این هنرمند خوشنویس در پاسخ به این پرسش که چه زمانی متوجه شد می‌تواند در این هنر اثرگذار باشد، گفت: نمی‌توانم بگویم که آیا تابلوهای من اثر گذار است یا خیر لیکن وقتی در طول دوران دبیرستان جایزه‌های متعدد در رشته خط ثلث گرفتم به این نتیجه رسیدم که باید به این رشته بیشتر بپردازم. ضمن اینکه با آشنایی با آثار استاد جلیل رسولی پیش از سال ۷۲ جذب نقاشی خط شدم و تصمیم گرفتم که به این سبک بپردازم.

مهرآذر در پایان به چالش‌هایی که به عنوان یک هنرمند با آنها مواجه است، اشاره و بیان کرد: معمولاً چالش همواره وجود دارد ولی چالش‌های ما کمی بیشتر هم است. شخصی که در ایران به کار هنری می‌پردازد به دلیل تحریم‌های موجود حتی از تهیه مواد در این رشته نیز با مشکل مواجه است، از طرفی در خصوص ارائه و فروش آثار نیز با مشکلات اساسی همراه هستیم و به این سادگی‌ها نیست. همچنین بازگشت و بقا هنرمند ماجرای دیگری‌ست که ضرورت دارد تا فکر جدی تری برای آن داشت. تقریباً می‌توانم بگویم که تمام مسیر پر از چالش است، همچنین پرداختن به چالش یادگیری و آموزش این هنر جز چالش‌های جدی است.

کد خبر 5516424

منبع: مهر

کلیدواژه: نقاشی خط نمایشگاه نقاشی خط عرفان نظرآهاری سعید یوسف نیا جلیل رسولی بیژن ارژن خوشنویسی تئاتر ایران حوزه هنری سازمان سینمایی نقاشی موسیقی ایرانی شبکه افق برنامه تلویزیونی خانه هنرمندان ایران هنرمندان تئاتر تماشاخانه شهرزاد هنرهای تجسمی سریال ایرانی تماشاخانه ایرانشهر نقاشی خط جان سماع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۸۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نمایشگاه کانون عکاسی شفق/ «شکل‌پذیری» به آرتیبیشن رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایشگاه گروهی سرامیکی با عنوان «شکل‌پذیری» روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت به صورت آنلاین در آرتیبیشن به نمایش در می‌آید. این نمایشگاه که با آثار منتخب از میان هنرمندان برگزیده‌ فراخوان انجمن هنرمندان سفالگر در سال ۱۴۰۱ شکل گرفته، اکنون با آثار هنرمندان متعددی روی سایت گالری آرتیبیشن برای مخاطبان ارایه می‌شود.

همت آزاد در بخشی از بیانیه نمایشگاه، درباره آثار نوشته است: «شاید بتوان واژه شکل‌پذیری را مترادف با انعطاف‌پذیری دانست که ظرفیتی است در تمام موجودات برای بقا. یک توانایی ذاتی که به آن‌ها کمک می‌کند به واسطه انطباق، شرایط دشوار و مشکلات طبیعی را تحمل کنند و بحران‌ها را تاب بیاورند. اتخاذ رویکرد انعطاف‌پذیری، یکی از مهارت‌های تفکر در انسان است که منجر می‌شود افراد در معرض تنش‌های فردی، اجتماعی و اقتصادی، پیروزمندانه از این رویدادهای ناگوار بگذرند اما حد انعطاف‌پذیری در تمام گونه‌های طبیعی، تابعی از متغیرهای زمانی، مکانی و اجتماعی است و فراتر از آن، جای خود را به ناسازگاری و گسیختگی خواهد سپرد.»

برای بازدید از این نمایشگاه که تا جمعه ۲۸ اردیبهشت ادامه دارد، می‌توانید به سایت آرتیبیشن مراجعه کنید.

همچنین، آیین افتتاحیه نمایشگاه گروهی عکس کانون عکاسی شفق، ساعت ۱۶ روز پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه سال جاری با حضور پدیدآورندگان آثار در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

اسامی شرکت‌کنندگان در رویداد به شرح زیر است: علی آذرنیا کماری، محمود مروتی، سهیل ارجمند، ستاره مجتهد سلیمانی، ریحانه تقی یاری، عباس حمید سمیعی، امیر خدامی، امیر حسنی پارسا، علیرضا تقی‌زادیه، سمیرا سادات حسینی، علی عبدالهی، جلیل نوری، نیما طباطبایی، مریم عبدالوهابی، راحیل قنبری، صاحبه ایمانی، نگار نوروزی زمرد، مهناز نمازی، علی‌اکبر غفاری، ژوبین جباریان، سیامک کشاورز، فاطمه بزی، شیوا حاتمی، پریسا کریمی، الهه ملکی، شادی سنائیان، پریسا شریفی، ناهید علینقی زاده، شیرین رجایی، شهاب خنجری، شیما قلی‌زاده، ایلیا غنی جاهد، میلاد درویشان، رومینا لیاقت، ابوالفضل محمودی، فرزاد جمشیددانایی، مهسا شیری، مریم ابوالحسینی پوراشکذر، فائزه باقری، سپیدار گذری، وحید مزاجردی، محسن پروازی.

کانون عکاسی شفق در سال ۱۴۰۰ در فرهنگسرای خانواده (پارک شفق) تأسیس شد و سپس از سال ۱۴۰۱ تاکنون در فرهنگسرای سرو در زمینه تخصصی به امر عکاسی می‌پردازد و هم اکنون، امیر حسنی پارسا دبیری کانون عکاسی شفق را بر عهده دارد.

نمایشگاه گروهی عکس کانون عکاسی شفق، از روز جمعه ۲۱ تا روز جمعه ۲۸ اردیبهشت ماه سال جاری، از ۱۰ تا ۱۹ پذیرای هنردوستان است. فرهنگسرای ارسباران در خیابان علی شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا واقع شده است.

کد خبر 6099519

دیگر خبرها

  • حضور انتشارات علمی و فرهنگی با ۳۰۸ عنوان در نمایشگاه کتاب
  • هوش مصنوعی میتواند نقاشی جعلی را تشخیص دهد
  • برگزاری نمایشگاه «آبی» در باگالری
  • نمایش برگزیده‌ای از آثار رضا مافی در موزه هنر‌های معاصر تهران
  • ویژگی بارز وزارت نفت در دولت سیزدهم، دیپلماسی موفق انرژی است
  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی را شناسایی کرد
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • آغاز نمایشگاه کانون عکاسی شفق/ «شکل‌پذیری» به آرتیبیشن رسید